Ouder worden, we hebben er allemaal mee te maken

kraaienpootjesOuder worden we allemaal, het is zoals de natuur werkt. Vrouwen die ouder worden hebben in sommige gevallen te maken met rimpels. Als je de televisie aan zet, dan is er vaak wel een commercial te zien die een crème aanprijst welke rimpels verminderd. Het lijkt dus een probleem waar vrouwen van een zekere leeftijd mee te kampen hebben.

Rimpels krijgen is heel normaal

Alhoewel het heel normaal is dat er rimpels in het gezicht komen, willen vrouwen hier toch graag vanaf. Het gezicht is natuurlijk het eerste dat mensen zien en het valt direct op. Daarom worden er veel smeerseltjes verkocht welke ook wel een effect lijken te hebben. Soms is dit echter voor vrouwen niet genoeg. Ze willen hun rimpels nog meer verminderen. Er lijkt eigenlijk weinig aan te doen, maar toch kan het via een ingreep worden gerealiseerd. Een dergelijke ingreep valt onder de plastische chirurgie en heet de facelift. De facelift is dus soms een optie. Een ingreep die ervoor kan zorgen dat rimpels in het gezicht weer strak getrokken worden.

Zo’n ingreep is natuurlijk geen kleine beslissing. Het blijft een operatie waarbij een chirurg aan te pas komt. Een plastisch chirurg wel te verstaan. Deze mensen werken vaak in een kliniek. Op het internet is veel informatie te vinden over de facelift en kincorrectie en hoe dit precies in zijn werk gaat. Het is goed om u hier al over in te lezen. Als u een afspraak maakt bij de kliniek, zult u vaak met de plastisch chirurg een afspraak maken. Deze luistert naar uw wensen en geeft uitleg over de ingreep.

Zo’n ingreep heeft natuurlijk altijd risico’s. Het is belangrijk om goed voorgelicht een beslissing te nemen.